Spit! – Reserveer nu je tafeltje voor het schooletentje

Beste ouders & kids,

Hopelijk zijn jullie vandaag het nieuwe schooljaar goed gestart? Was het een fijn weerzien met de vriendjes en vriendinnetjes? Was de nieuwe juf of meester een beetje braaf? Hoe dan ook proberen we er samen een héél tof schooljaar 2022-2023 van te maken 🙂

En we voegen meteen de daad bij het woord, want binnenkort hebben we al meteen een supertoffe activiteit voor jullie in petto. Op 10 en 11 september nodigen we jullie allemaal uit voor Spit! – ons schooletentje in een nieuw krokant kleedje (met o.a. kip aan ’t spit, ribbetjes, lekkere frietjes en een heus dessertenbuffet). Dat wordt niet alleen smullen, maar ook meteen dé gelegenheid om of te spreken met familie of bevriende ouders, een babbeltje te slaan met de juffen/meester en samen met de vriendjes te spelen. Samengevat: dit wil je niet missen 😉

Voor een vlotte organisatie vragen we dit jaar om op voorhand te bestellen. Dat kan nog tot volgende dinsdag 6/09. Haast je dus als de bliksem naar www.crowdselling.eu/spit om je tafeltje te reserveren!

Vele smakelijke groetjes vanwege de ouderraad en team Spit!

Plaats een reactie