Spit! – 10 en 11 september

Beste ouders, kids & familie
Beste leerkrachten
Beste sympathisanten

Het schooletentje is terug!

Na 2 jaar afwezigheid zijn we supertrots jullie Spit! te mogen aankondigen. Dat is ons “klassieke schooletentje” in de Bellekouter, maar dan wel in een krokant kleedje. Op zaterdag 10/9 (vanaf 17u) en zondag 11/9 (vanaf 11u30) verwelkomen we jullie graag in een als vanouds gezellige sfeer.

Na het aperitiefje kan je genieten van ons gloednieuwe menu: kip aan ’t spit, gegrilde ribbetjes of een sappige veggieburger. Als side dish kies je uit een gezond slaatje, appelmoes of één van onze zelfbereide warme sauzen. Uiteraard ontbreken de goudgele Belgische frietjes niet. Afsluiten doen we in stijl met een heerlijk desserten buffet. Een beetje langer blijven plakken is uiteraard toegelaten 😊

Om jullie nog vlotter te kunnen bedienen, werken we deze keer met reservering vooraf. Vanaf 13/8 kan je terecht op www.crowdselling.eu/spit om je keuze te maken (en online te betalen). Drankjes, dessertjes & extraatjes bestel je uiteraard ter plekke. Al onze gerechten kunnen ook afgehaald worden, op zaterdag 10/9 tussen 16u – 17u of op zondag 11/9 tussen 10u30 – 11u30.

Al aan het watertanden? Reserveer dan snel het tweede weekend van september in je agenda. Na een fantastische zomervakantie wordt dit de eerste knaller van het nieuwe schooljaar. Meteen dé gelegenheid om opnieuw af te spreken met andere ouders, vriendjes, familie … en de nieuwe juf of meester wat beter te leren kennen 😊

Het zal jullie niet verbazen dat we heel wat helpende handen zullen nodig hebben voor de organisatie van dit supertoffe project. Mogen we ook op jou rekenen? Volg dan snel de link of QR-code en vul ons online formulier in. Samen maken we er een écht feest van 😊

https://forms.office.com/r/6snJ32Bg6C

Vanwege de ouderraad & het schoolteam …

Smakelijke groetjes!

Plaats een reactie