Oudercafé & Comedy met David Galle: schrijf nu in!

Onze oudercafés in 2021 en 2022 worden weer gezellig als vanouds met de klassieke recepten: een gezellige babbel bij een lekkere pint. Maar dit jaar willen we er graag eens een serieuze boenk op geven.

Voor onze eerste editie is het alvast goed raak, want dan trekken we volop de kaart van de standup comedy. Hiervoor hebben we met David Galle – bekend van tv en de betere schouwburg – een echte klepper kunnen strikken!

We kijken ernaar uit om je lachspieren grondig op de proef te stellen 😊

Dit zijn de feiten:

  • Wanneer? 25 november vanaf 19u15 (start optreden: 20u)
  • Waar? De Patro – Fosselstraat 109 A – Hekelgem
  • Hoeveel? 5€ (eerste drankje inbegrepen)
  • Reserveren? Ja!

    Stuur een mailtje naar ouderraad@svshekelgem.be en vermeld jouw naam, aantal personen & een telefoonnummer waarop we jou kunnen bereiken. We sturen altijd een bevestiging met info voor de betaling. Schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt…

 

Met dank aan onze sponsors:

Plaats een reactie