Nieuwe speeltoestellen Bellestraat

Mama, papa, er is een nieuwe speeltuin!” Kwamen jullie kids ook al met dit leuke nieuwtje naar huis? Of misschien kregen jullie al de gelegenheid om het met eigen ogen te zien?

Jaja, het is waar: onlangs werden in de Bellestraat de eerste speeltoestellen van de nieuwe groene speelplaats geïnstalleerd. En daarbij was de bijdrage van onze ouders – ja, jullie! – niet te onderschatten.

1. Mede dankzij de inkomsten van onze Trooper-actie konden we de aankoop sponsoren.

En er is meer, want deze actie blijft gewoon doorlopen. Via www.trooper.be/ouderraad kunnen we met z’n allen nog steeds verder sparen om de groene speelplaats nóg cooler te maken. Gewoon door je dagelijkse aankopen te doen bij je favoriete webshops en zonder één cent meer te betalen. 

2. Daarnaast zette een team van enthousiaste en “green minded” ouderraad-bestuursleden hun schouders onder de administratieve kant van dit project. Zij investeerden vele uurtjes in het maken van plannen, opvragen en uitpluizen van offertes, aanvragen van subsidies, vergaderen … En uiteraard werd er daarbij heel wat plezier gemaakt!

3. Dat onze ouders ook nog eens daadkrachtig zijn, bleek tenslotte op deze sombere zaterdag begin september. Bedankt aan iedereen die meehielp om een paar ton grond te verplaatsen, zodat de nieuwe speeltoestellen konden geplaatst worden!

Er waren denkers

… en er waren doeners.

Er waren jonge helpers …

… en lawaaierige helpers.

Maar bovenal is er een resultaat om écht fier op te zijn!

Plaats een reactie