Inschrijven

Naar school in affligem brochureAlle basisscholen in Affligem werken met één centraal aanmeldingssysteem. Om je kind in te schrijven in onze school, dien je hem of haar eerst aan te melden op de website affligem.aanmelden.in. Op deze website kan je dan de school die jou voorkeur geniet, aanduiden. Je kan aanmelden voor de Langestraat en/of de Bellestraat. De twee vestigingsplaatsen staan apart vermeld op de website. Je kan alle informatie hierover nalezen in de informatiebrochure van de gemeente: brochure aanmelden 21-22.

Je kan direct aanmelden op affligem.aanmelden.in

Studiekeuze 6de klassers

Infomomenten

Een school kiezen voor jouw kind doe je niet zomaar. Als ouder of toekomstige leerling wil je weten waarvoor je kiest. Daarom organiseren wij regelmatig infomomenten, waarop we de ouders van potentieel toekomstige leerlingen uitnodigen op onze school en hen informeren over de werking van onze school.

Er is een algemene infoavond (vanuit de gemeente) gepland op dinsdag 12 januari om 19.30 uur.

De infoavond van onze school vindt plaats op dinsdag 19 januari om 19.30 uur via digitale weg. Graag via mail laten weten indien je interesse hebt . (pedagogisch.directeur@svshekelgem.be). Je mag ook steeds bellen op het nummer: 053 66 36 90 tijdens de schooluren of 0468 18 09 70 – contactpersoon Sien D’hoe.

Wij bieden jullie een virtuele rondleiding in onze school aan. Kijk daarvoor op de startpagina van deze website.

Breng je graag een reëel bezoekje aan onze school? Dat kan op afspraak (pedagogisch.directeur@svshekelgem.be). De bezoeken kunnen enkel per gezin doorgaan na de schooluren omwille van de maatregelen in verband met Covid-19.

Misschien tot binnenkort…